Главная О компании Доставка и оплата Новации Контакты Наши партнёры Статьи

Знищуємо колорадського жука на самому початку

Отрути від колорадського жука стали найбільш поширеним засобом в Україні. Все через неймовірну живучість цього шкідника:

 

  • Українській клімат виявився для нього дивовижно сприятливим. Ані спекотне літо, ані дуже суворі зими не здатні зменшити його популяцію на полях.
  • В нього завжди є харчування, тому що в нашому регіоні традиційно багато вирощують картоплю та інші культури, до яких ласий колорадський жук.
  • В нашій природі не існує природних ворогів для цієї комахи.

 

Отже, жодне поле, ба навіть найменший клаптик городу не можна звільнити від цього неприємного сусідства. Навіть якщо ви щоденно збиратимете або іншими фізичними способами прибиратимете шкідника, він все одно повернеться і наробить великої шкоди. То ж залишається єдиний вихід — обирати отрути для знищення колорадського жука https://agromag.ua/ua/sredstva-zashhiti-rastenij/insektecid/sredstvo-ot-koloradskogo-zhuka/

 

 

Що краще — системні отрути від колорадського жука чи препарати місцевої дії?

Під системними мають на увазі засоби, що всмоктуються рослиною. Через це її сік стає отруйним для комахи. Зазвичай подібні засоби потрібні на початку аграрного сезону. Ними, наприклад, обробляють бульби картоплі. Тоді досить довгий термін колорадський жук не чіпає насадження. Рослини встигають вкорінитися та набратися сил.

 

 

Одначе на весь період вегетації дії засобу не вистачає. Тоді можуть знадобитися додаткові обробки. Це вже будуть отрути місцевої дії. Ними обприскують рослину. Зазвичай навіть нетривалий контакт призводить до паралічу, а потім загибелі шкідників.

 

Купити отруту від колорадського жука оптом можна в “Агромаг”. Переходьте на сайт магазину і встигніть скористатися чудовими знижками.

 

 

 

© 2023 «Спецрадиатор»
Все права защищены