Главная О компании Доставка и оплата Новации Контакты Наши партнёры Статьи

Найбільша колекція монет та раундів «Архістратиг Михаїл» в Україні

Дорогоцінні банківські метали давно відомі завдяки своєму інвестиційному потенціалу. Частим символом, що на них карбують, є Архістратиг Михаїл. В християнстві він відомий як той, хто очолює Небесне Воїнство. Його шанують і католики, й православні всіх конфесій. Монети та таблетки (раунди) з таким зображенням виготовляють монетні двори багатьох країн. З огляду на популярність дизайну лот рідко набуває колекційної цінності. Але золото та срібло високої чистоти дорогоцінне саме по собі. А додаткове зображення лише підтверджує оригінальне походження лота.

Чим монети та таблетки “Архістратиг Михаїл” відрізняються від злитків банківських металів?

Є декілька моментів, що мають враховуватися:

  • Монета Архістратиг Михаїл — це повноцінна грошова одиниця. Вона має власний номінал, гарантований казначейством країни емітента. В Україні це часто одна, п’ять, двадцять гривень. Звичайно, важко уявити ситуацію, коли б така монета використовувалась для оплати за свій номінал. Але теоретично це можливо.
  • Таблетки чи раунди Архістратиг Михаїл майже ідентичні за змістом до злитка. Єдине, вони зазвичай виготовляються у невеликій вазі — в одну унцію або половину від неї. Злиток же може бути в сто унцій. Їхня вартість зазвичай трохи менша від монети, але вона цілком дозволяє використовувати лот для збереження коштів.

Часто таблетки продаються в тубах по двадцять одиниць. Разом купувати їх зазвичай буде дешевше, а збувати можна по одній, залежно від наявних потреб. Така інвестиція гнучкіша.

Онлайн продаж монет Архістратиг Михаїл

Не завжди зручно шукати покупця на подібні речі традиційними способами. Відсутність конкуренції призводить до вкрай невигідних цін. Компанія https://skupkamonet.com.ua/uk/ запропонує оптимальні умови співпраці. Тут можна:

  • Оцінити наявні монети Архістратиг Михаїл та раунди дистанційно за допомогою інтернет-засобів комунікації.
  • Продати власні цінності за розумною ціною без зволікань.
  • Поповнити свою колекцію новими лотами. В каталозі продавця регулярно з’являються українські та іноземні новинки.

Ви можете особисто завітати в офіс компанії або скористатися поштовими послугами. Репутація у “Скупки Монет” чудова, тож жодного ризику. Переходьте на корпоративний сайт, знайомтеся з умовами та залишайте запит у формі зворотного зв’язку.

© 2023 «Спецрадиатор»
Все права защищены